George Clooney se vraća u Hitnu službu?

HOLIVUDSKI ljepotan George Clooney vratit će se na set tv serije koja ga je proslavila, šuškaju dobro obaviješteni izvori bliski producentima "Hitne službe".

Clooneyja je u zvjezdano nebo lansirala upravo uloga u "Hitnoj službi", u kojoj je glumio od 1994. do 1999. godine, a producent David Zabel u posljednjoj, 15. sezoni serije planira okupiti sve glumce koji su s godinama prošetali hodnicima popularne bolnice.

"Želimo se pozabaviti likovima koji su kroz godine napustili serijal i objasniti što se s njima kasnije dogodilo", kazao je Zabel i istaknuo kako se posebno želi pozabaviti likom doktora Douglasa Rossa, kojeg je igrao Clooney.

"Nismo sigurni hoćemo li ih uspjeti sve privući, ali obećavam da ćemo pokušati", dodaje producent pred kojeg su šefovi NBC-a postavili čak i zahtjev da u seriju vrati Anthonyja Edwardsa, odnosno doktora Marka Greenea, iako je dotični lik preminuo od tumora na mozgu.

"Postoje načini da se to izvede. Čak smo razmišljali da ubacimo jednu 'izgubljenu' epizodu iz 1996. godine, dok je lik još bio živ", zaključuje Zabel.

J.C.

Pročitajte više