Gledatelji ne vjeruju: Učiteljica u Milijunašu nije znala odgovor na lako pitanje

Foto: Twitter

UMIROVLJENA učiteljica prirodnih znanosti koja je sudjelovala u britanskoj verziji kviza Tko želi biti milijunaš? našla se u vrlo neugodnoj situaciji.

Pat Lucas ostala je zbunjena već na petom pitanju, koje je glasilo: "Lubanja i prekrižene kosti su simbol upozorenja koji posebno ukazuje na to da je materijal - što?"

Pat je imala na raspolaganju odgovore: otrovan, nagrizajući, opasan za okoliš i zapaljiv. Bivša učiteljica je bila nesigurna u svoj odgovor pa se odlučila za joker pola-pola.

"U redu, budući da sam učiteljica znanosti, često se susrećem s ovim simbolom. Pomislili biste da bih mu posvetila više pozornosti", kazala je natjecateljica voditelju Jeremyju Clarksonu.

Nakon jokera pola-pola ostali su joj odgovori "otrovan" i "opasan za okoliš".

Nakon što je malo razmislila, rekla je Clarksonu: "Sigurna sam da to znači opasno za okoliš. Dakle, odlučit ću se za opasno za okoliš - konačni odgovor."

Ali to je bio je pogrešan odgovor i otišla je kući sa samo 1000 funti (oko osam tisuća kuna).

"Pa vi ste učiteljica prirodoslovlja pa ste to trebali znati,  ali bojim se da niste", kazao je voditelj učiteljici, koja se nije osjećala nimalo ugodno.

Korisnici društvenih mreža složili su se s voditeljem te na isječak njenog gostovanja pisali razne komentare.

"Učiteljica znanosti... Očito je preskočila predavanja o zaštiti i sigurnosti", "Ne mogu vjerovati da sjedim ovdje i promatram Tko želi biti milijunaš? i učiteljica znanosti pogriješi pitanje o znaku za otrov", "Nemoguće da ovo nije znala", neki su od komentara.

Njezino kratko gostovanje podijelio je i službeni Twitter profil britanskog Milijunaša.

"Pat, umirovljena učiteljica prirodoslovlja, možda se treba vratiti u školu kako bi zapamtila znak za 'otrovno'", napisali su iznad videa.

Pročitajte više