Gledatelji pišu da su natjecatelji u Potjeri pokradeni: "Ovo je sramota"

Screenshot: HRT

NIŽU se komentari gledatelja nakon jučerašnje Potjere u kojoj je lovac Krešimir Sučević Međeral pobijedio natjecatelje Luku i Bornu u završnoj potjeri.

Dečki su imali 16 koraka prednosti u završnici i borili su se za 38.500 kuna, no Krešimir ih je stigao i natjecatelji nisu osvojili novac. Sada gledatelji po Facebooku komentiraju da su natjecatelji pokradeni.

Voditelj Joško Lokas zadnje pitanje o krutom ugljikovu dioksidu Kreši nije uspio ni pročitati do kraja, već je lovac odgovorio da je riječ o suhom ledu. Nakon njegovog brzog odgovora odmah je proglašeno da je potjeri došao kraj i da je Krešo pobijedio, no gledatelji sada govore da je lovac odgovorio izvan vremena.

"Čista krađa. Svatko tko je jučer gledao Potjeru je mogao vidjeti ako je pratio vrijeme da je Krešo dao odgovor izvan vremena. Ja bi se na mjestu ovih natjecatelja žalio. Sramota", "Ovo je prevara. Nije čak ni pitanje pročitao do kraja, a vrijeme isteklo, o odgovoru da se ne priča", "Prevareni su za 38.500 kuna. Krešo je odgovorio izvan vremena", pišu ljudi po Fejsu.

"Prevara na kraju", "Ekipa je pokradena. Odgovorio je nakon isteka vremena. Loša poruka gledateljima", "Zadnji odgovor nije trebao biti priznat, vrijeme je isteklo", "Dečki su prevareni", "Zakinuli su natjecatelje za to malo novaca, vrijeme je isteklo. Ovo je sramota za Potjeru", dodali su drugi.

Nakon što je Joško rekao Kreši da je stigao natjecatelje, i sam lovac je bio iznenađen.

"Ovo je stvarno šokantno, mislim meni. Nisam očekivao. Kad sam vidio četiri sekunde, šutnuo sam pa ako uđe, ne uđe. I eto ga. Izgleda da je stvarno ispalo da su milisekunde odlučile. Meni je jako žao jer dečki su jako simpatični", rekao je Krešo. 

Pročitajte više