Goran Bare: Kolinda Grabarić je simpa, glumi veliku političarku

Screenshot: RTL

KADA je Goran Bare u pitanju, fanovi uvijek mogu očekivati neočekivano, a osobita su avantura njegovi komentari aktualnih društvenih i političkih zbivanja.

Za RTL je tako priznao da ga je svojedobno najviše inspirirala Jadranka Kosor, sada je njegova muza Tihomir Orešković, a otkrio je i da ga "Hrvatski sabor, nekad omiljena TV sapunica", sada razočarava.

 "Gledao sam neki dan i bilo je tužno - bilo je toliko tužno da sam prebacio, nitko nije premijeru postavio pitanje, već samo premijeru iz sjene - mi imamo vladu iz sjene", žali se Bare, kojega ni Kolinda pretjerano ne oduševljava.

"Kolinda? Pa ona je prekrasna - jedina žena na licu mom. Kolinda Grabarić? Pa Kolinda Grabarić je jedna simpatična srednjovječna žena koja glumi veliku političarku", prokomentirao je Bare, koji ovih dana radi na novom albumu. Zasad nije poznato kada će izaći, no pjevač najavljuje da će "plesnit' pjesmu koja će ljudima zavrnuti glavom".

Bare je priznao i da ne prati Eurosong, ali je zato dao zanimljiv odgovor kada ga je novinarka pitala podržava li Ninu Kraljić u namjeri da pjeva na engleskom jeziku.

"Zašto ne bi naša Slavica Ivošević pjevala na engleskom, zašto?? Pa nek pjeva žena!", zaključio je Bare, bez posebnog objašnjenja o poveznici Nine Kraljić i dotične Slavice.

Pročitajte više