Gwen Stefani: Ponekad mi se čini da gubim bitku s vremenom

AMERIČKA pjevačica misli kako je krajnje vrijeme za još jedno dijete.

Četrdesetogodišnja pjevačica koja sa suprugom, britanskim glazbenikom Gavinom Rossdaleom, već ima dvoje djece, trogodišnjeg sina Kingstona i godinu i pol dana mlađeg Zumu, sve češće razmišlja o proširenju obitelji. Također je svjesna kako odluku mora donijeti što prije s obzirom na to da više nije mlada.

"Nisam baš totalno usredotočena na to, ali razmišljam. Uostalom, nije samo stvar u meni i mojoj odluci, vidjet ćemo što će se dogoditi", rekla je Gwen u intervjuu za časopis InStyle. "Nitko me nije mogao pripremiti za majčinstvo niti mi objasniti koliko je to sjajno. Ponekad mi se čini kako gubim bitku s vremenom, a s druge strane ne bih voljela da svi ne dobivaju svu pažnju koja im je potrebna", dodala je pjevačica.

Iako su njezini klinci još mali, iznenađena je koliko se već sada razlikuju. "Zuma je toliko drugačiji od svog brata, a ima iste roditelje. Potpuno su drugačiji i totalno drugačije izgledaju. Zuma voli biti u središtu pozornosti i izvoditi gluposti, dok je Kingston povučeniji", dodala je Gwen.

Pročitajte više