Hana Hadžiavdagić pokazala kako je izgledala prije 13 godina: Nisam izoperirana

Foto: Instagram

HANA HADŽIAVDAGIĆ podijelila je na svom InstaStoryju fotku staru 13 godina te je pokazala kako je izgledala 2008.

"Prije 13 godina, isti nos, ista usta, iste oči. Ispravila zube, iscrtala obrve i zadnjih godinu dana idem na nadogradnju trepavica", započela je.

"To nisu operativni zahvati ili za vas koji ne podnosite same sebe u ogledalu jesu? Toliko o tome da sam se sva izoperirala i da sam cijela plastična. Tješite se", napisala je.

Podsjetimo, Hana Hadžiavdagić podržala je kolege koje su javno progovorile o govoru mržnje, a uputila je i poruku hejterima citirajući riječi Marka Grubnića.

"Ja osobno sam navikla jer iza mene su godine i godine svakodnevnog govora mržnje, osobno me to zaista više niti ne smeta. Ali najiskrenije, iz današnje perspektive, bude mi žao tih ljudi koji se toliko trude da nešto kažu, ponize, uvrijede, da omalovažavaju, da budu glasni i hrabri skrivajući se iza svojih pseudonima. Bude mi ih žao jer dok se oni toliko trude i troše vrijeme svoje vrijeme razmišljajući npr. o meni, ja zaista ne znam da oni uopće postoje jer ja se bavim samo sobom i miljama sam daleko od njih u svakom pogledu", rekla je.

Pročitajte više