Hana Rodić: Goran nije gay, to se kod nas zove gastarbajter

Screenshot: Youtube

NAKON duže pauze, Hana Rodić objavila je novi video na svom Youtube kanalu u kojem je progovorila o komentarima koje dobiva na vezu s Goranom pa je odlučila odgovoriti na njih. 

"Meni su sve te priče smiješne pogotovo kad komentiraju da je Goran je otišao s kamermanom. To što sam ja YouTuberica to ne znači da me to čini kamermanom hajdemo smiriti malo tenzije", rekla je Hana. 

Naglasila je da se ona i Goran ne poznaju od ranije. 

"Goran i ja smo našu ljubavnu priču počeli u emisiji Gospodin Savršeni. Mi smo se nakon showa počeli viđati i tu nije bilo nikakvih  drugih cura, samo je sa mnom bio u vezi i ajmo tu stati i na kraj tim glasija jer nije bio ni s kim nego samo sa mnom. Od kad je show završio Goran je bio u vezi samo sa mnom", rekla je ona. 

Osobito su je, kaže, pogodili komentari da je Goran gay. 

"Goran nije gay, to vam se kod nas zove gastarbajter. Inače u Njemačkoj je normalno da se muškarac sređuje, ali na Balkanu to još očito nije okej. Ali nemojmo biti zločesti  svrstavati nekog u nešto u što se on ne kategorizira", zaključila je Hana. 

Osvrnula se i na komentare da su ona i Goran zajedno zbog popularnosti, što je zanijekala. 

"Imamo vezu punu poštovanja, lojalnosti jedno prema drugom, mislim da je to nešto najbitnije za vezu. Ne dam na našu vezu, to je jedino na što sam osjetljiva", zaključila je i poručila hejterima neka misle što god žele. 

Pročitajte više