Holivudske ljubavi: Sienna zaručena, Damon čeka bebu

GLUMICA Sienna Miller se napokon zaručila za svog dugogodišnjeg dečka i glumca, 39-godišnjeg Rhysa Ifansa. Kažemo "napokon" jer je na ženidbu pristala nakon čak treće Rhysove prosidbe. Prva prosidba je pala u kolovozu prošle godine kada je Rhys Sienni poslao "tajnovitu poruku" na materinjem velškom jeziku koja je u direktnom prijevodu značila - "Udaj se za onog tko ti loše pristaje".

Sienni se očito fora s velškom porukom nije svidjela, pa ju je Rhys ponovno zaprosio u prosincu na njezin 26. rođendan. No, opet nije upalilo. Zvijezda filma "Ja u ljubav vjerujem" nedavno je napokon uspio pa je Sienna odlučila kako će se vjenčati ovo ljeto.
 
"Rhys je rekao kako će se vjenčati. Sve je u početku trebalo biti u stilu 'šuška se', ali Rhys je toliko sretan da o tome ne može šutjeti jer ne može vjerovati da je napokon pristala", rekao je izvor.

"Ne mogu biti sretniji. Tako su uzbuđeni!"

Glumac Matt Damon i njegova supruga Luciana nakon kćeri Isabell,  koja će uskoro navršiti dvije godine, očekuju drugo zajedničko dijete, odnosno treće u obitelji jer Luciana već ima dijete iz prethodnog braka - devetogodišnju kćerku Alexiju.

"Ne mogu biti sretniji. Tako su uzbuđeni!", prepuna informacija rekla je njihova glasnogovornica Jennifer Allen za magazin People. Matt Damon, koji trenutačno snima triler "Green Zone in Morocco", rekao je kako mu je obitelj "top prioritet". Sinoć su Matt i Luciana prisustvovali dodjeli filmskih nagrada Empire Film Awards u Londonu, a njihovi znanci milovali su njezin trudnički trbuh i čestitali im na budućem djetetu.

L.V.

Pročitajte više