Hollywood priprema mjuzikl sa zvijezdama "Titanica" i "Soprana"

NAKON velikog uspjeha "Chicaga" koji je pokupio hrpu Oscara, a Catherine Zeta Jones u njemu dobila zlatni kipić za najbolju glumicu, u prijestolnici filma pripremaju nove glazbene projekte.

U raspjevanoj i rasplesanoj crnoj komediji "Romance And Cigarettes" zajedno će se pojaviti Kate Winslet i James Gandolfini.

Zvijezda srcedrapajućeg "Titanica" još kao djevojčica zaplesala je i zapjevala u jednoj tv reklami za slatkiše, a posudila je svoj glas za animirani film "A Christmas Carol".

Pjesma sa soundtracka tog filma "What If" kasnije je snimljena kao singlica i Kate se s njom prije dvije godine uspjela probiti među prvih deset na engleskoj Top listi.

Mafijaški šef iz televizijske serije "Sopranos" karijeru je počeo na Broadwayu gdje se proslavio u poznatoj predstavi "Tramvaj zvan čežnja", a zna svirati trubu i saksofon.

James se nada da ga redatelj filmskog mjuzikla John Turturro neće natjerati da skida kilograme kao što je morao napraviti za ulogu u "Mexicanu" s Juliom Roberts i Bradom Pittom.

Ako su Nicole Kidman i Ewan McGregor zablistali u "Moulin Rougeu" zašto to ne bi ponovili Kate Winslet i James Gandolfini.

Pročitajte više