Hrvoje Kečkeš o "krvavom pijanstvu": Ne zamaram se takvim glupostima

POZNATI glumac i komičar Hrvoje Kečkeš opovrgnuo je glasine o svojoj navodnoj ovisnosti o alkoholu, tvrdeći da su to krajnje gluposti. Istina je da je prošli petak, nakon što je feštao s prijateljima, kod kuće malo popio, i vjerojatno zbog toga  završio u bolnici. Međutim, govora o ovisnosti i navodnom puknuću želučanih arterija nastalog uslijed krvavog povraćanja nema. "Ne zamaram se takvim glupostima", šturo nam je odgovorio Hrvoje, i dodao da, ako su ljudi već toliko zabrinuti za njega, da se sutra "zalete" do Kerempuha i uvjere se da mu je sasvim dobro.

"Moja supruga pogotovo ne pije", opovrgnuo je tvrdnje da ga je, zajedno s mrtvo pijanom suprugom Vedranom u krvi našla njegova majka. "Ne znam tko bi mi mogao ili htio napakostiti, ponavljam, ne zamaram se time, možda nisu imali što napisati", tvrdi Hrvoje. Poznata uzrečica "gdje ima dima i vatre" u ovom slučaju se pokazala potpuno neistinitom, barem za sad, jer netočno je i da je Duško Ljuština Kečkeša maknuo sa repertoara svojeg kazališta: "Ljuština se uvijek brine za svoje glumce, kad je čuo da sam završio u bolnici, nazvao me i rekao mi da si uzmem tjedan dana odmora".

"Članak novinara koji me strpao u ludnicu pročitao sam samo djelomično, stvarno ne znam kako bih to komentirao, nitko me nije kontaktirao kad je pisao taj tekst, i sam sam se iznenadio", začuđen je Kečkeš, koji trenutno sa Zuhrom radi na pilot projektu Ring Multimedije, seriji "Rudijevi anđeli", čije je snimanje započelo prošlog tjedna. Zuhra je svoje scene snimio, a Kečkeš će svoje morati snimiti naknadno, jer je snimanje krenulo upravo kada je Hrvoje završio u bolnici.

V.V.
Foto: Nova TV

Pročitajte više