Hugh Grant ne može naći curu zbog ovisnosti o golfu: Fizički se uzbudim kad udarim lopticu

BRITANSKI glumac Hugh Grant nekoliko je puta proglašen najpoželjnijim neženjom, ali požalio se da nikako ne može naći curu i to zbog opsesije golfom.

Nakon 13-godišnje veze s Elizabeth Hurley i trogodišnje s Jemimom Khan koja je čak ostavila muža zbog njega, Hugh kaže da mu je sport važniji od žena. "Kad kažete curi da igrate golf, njen pogled odluta. Osjećam se krivim zbog igranja golfa. Znate da ste promašen slučaj kad slobodno vrijeme provodite čitajući knjige o tome ili na Youtubeu gledate usporene golf udarce", pojadao se glumac sanjivog pogleda. "Ustajem se iz kreveta usred noći kako bi vježbao golf udarce ispred ogledala. Opsjednut sam i to mi uništava život. Golf je ovisnost", tvrdi Hugh.

49-godišnji glumac kaže kako je jednom proputovao tisuće kilometara kako bi igrao na 18 rupa i tvrdi da se "fizički uzbudi" kada udari malene bijele loptice. "Shvatio sam da je ono o čemu sam najviše ovisan upravo fizičko uzbuđenje u trenutku kad udarite lopticu. Jedino što se s time može usporediti jest osjećaj pri sviranju klavira – kad odsvirate predivan akord", rekao je britanski glumac koji zbog ljubavi prema golfu ne može naći djevojku, ali uvijek si može platiti prostitutku.

Pročitajte više