"Hulk" najgledaniji film proteklog vikenda u SAD-u

ČUDOVIŠTE "Hulk", u režiji Anga Leeja, premoćno je predvodio listu najgledanijih filmova u SADu proteklog, premijernog vikenda prikazivanja, zaradivši 62,6 milijuna dolara, što predstavlja rekord za lipanj, prema podacima objavljenima u nedjelju.

"Hulk" je glatko nadmašio prošlotjednog pobjednika "U potrazi za Nemom" studija Pixar-Disney, koji je osvojio oko 20,5 milijuna dolara ili ukupno 228 milijuna u četiri tjedna u SAD-u i Kanadi, prema podacima specijalizirane tvrtke Exhibitor Relations Co. Inc.

Film "Prebrzi prežestoki" zauzeo je treće mjesto sa zaradom od 10,3 milijuna, slijede "Svemogući Bruce" s Jimom Carreyjem u glavnoj ulozi, s 10 zarađenih milijuna, i "Posao u Italiji" (7,2 milijuna).

Animirani film "Rugrats Go Wild" zauzeo je šesto mjesto sa 6,6 milijuna dolara prihoda, ispred romantične komedije "Alex i Emma" (6,2 milijuna), kriminalističkog filma "Hollywood Homicide" (5,8 milijuna), komedije "Glup i gluplji: kad je Harry sreo Lloyda" (4,2 milijuna) i "Matrix Reloadeda", drugog nastavka filmske trilogije braće Andyja i Larryja Wachowskog (4 milijuna).

Pročitajte više