Islanđanin pokazao kako izlazi iz kuće kad padne puno snijega, video je hit

Foto: Screenshot TikTok

Jedan stanovnik Islanda nedavno je snimio video u kojem je pokazao kako mu izlazak iz kuće nije baš najlakša stvar zbog ogromne količine snijega. 

"Izašao bi iz kuće u jutro, ali živiš na Islandu", piše u opisu videa objavljenog na TikToku. Snimio je snijeg koji se samo sjurio u kuću prilikom otvaranja ulaznih vrata. Uzeo je lopatu, napravio si prolaz te se popeo na snijeg i izašao iz kuće.

@66north Icelandic winter > #iceland #winter #winteraesthetic #fyp #cold #snowaesthetic #snow #relatable ♬ original sound - 𝐂𝐨𝐬𝐦𝐢𝐜 𝐫𝐚𝐝𝐢𝐨

Video je na društvenoj mreži pregledalo gotovo tri milijuna ljudi. Neki su se čudili količini snijega i pitali moraju li ljudi na Islandu ići na posao dok su vani ovakvi uvjeti. No oni koji žive na Islandu ili na ostalim područjima gdje su ovakvi zimski uvjeti u komentarima su pisali da je situacija koju je Islanđanin pokazao sasvim normalna. 

"Ovaj čovjek je bolji od mene, ja jednostavno ne bih izlazio", "Ovako izgleda i dan u Norveškoj", "Život na Islandu zahtijeva određene penjačke vještine", "Kako ćeš zatvoriti vrata?", "Trebao bi imati vrata na katu kuće, za svaki slučaj", neki su od komentara.

Pročitajte više