Ivan Klasnić: Nisam oprostio curi koja me optužila za silovanje



NOGOMETAŠ Ivan Klasnić prije mjesec dana oslobođen je optužbi za silovanje 17-godišnje djevojke u Manchesteru. Kaže kako je proteklih nekoliko mjeseci zbog toga proživljavao pravi pakao, a danas se moli da njegova mala kći to ne sazna kad odraste. Ivan je progovorio i o svom odnosu sa suprugom u to vrijeme te kako je to utjecalo na njihov brak.

U intervjuu za Story Ivan je priznao i da ne može oprostiti toj djevojci što ga je neistinito optužila za silovanje iako je, kako tvrdi, nikad nije ni upoznao. Dodaje da više ne misli na to ružno razdoblje svog života kada mu je ukaljan ugled te poljuljana bračna zajednica.

Nogometaš kaže i kako je siguran da mu je supruga cijelo vrijeme vjerovala te je bila uz njega, ali smatra i kako se u njoj, nakon što je saznala za optužbe, u njoj pojavila sumnja kao što bi se pojavila kod svake djevojke ili supruge.

Klasnić ipak ističe to da su mu klub i trener vjerovali kad se dogodio nemili događaj te mu je bilo znatno lakše jer je imao njihovu potporu. No, tvrdi i kako mu to, unatoč svim negativnim posljedicama, nije bio najgori događaj u životu. Naime, smatra kako su mu problemi s bubrezima i borba s teškom bolešću kao i to što nije bio pozvan da igra za reprezentaciju puno teže pali u životu.

Ivan danas sreću pronalazi u tome što je taj nemili događaj iza njega te što može normalno igrati nogomet i zabijati golove, trenutačno igra za klub Bolton.

Pročitajte više