Ivan se prebacio na Tatjanu, Matei ne treba milijun kuna već sise četvorka

SASVIM je jasno da je Ivan slab na nove stanarke. Nakon osvajanja Željke i Matee, s kojom je u zadnje vrijeme provodio mnogo vremena, na red je došla nova stanarka Tatjana. Kako ga ne bi ometala u osvajanju 25-godišnje Istrijanke, Ivan je Matei rekao da ne želi više s njom ležati u krevetu.

Da je Tatjana nova Ivekova žrtva primijetili su ostali muški stanari pa su ga zadirkivali, ali BB zavodnik se nije dao smesti. Tatjanu je, kao što je prije 20-ak dana Mateju, kroz priču proveo svojom prošlošću i budućnošću. Hoće li Istrijanka "pasti" na njegovu spiku, pokazat će naredni dani.

Mateji je Ivan priznao da s njom više ne želi ležati u krevetu jer mu se u to vrijeme uvijek probudi muškost. Kako Matea u tim trenucima nije poduzimala ništa, već bi svaki put ustala i otišla iz kreveta, Ivan je odlučio sreću okušati s novom stanarkom.

Da se ipak nije potpuno odrekao Drnišanke potvrđuje njihovo međusobno zadirkivanje i navlačenje po kući. Matea mu je htjela zavrnuti ruku, a on joj nije dopustio.

"Što se bojiš jedne curice. Ako te jako stisnem pljuni me", rekla mu je Matea pa joj je Ivan dao ruku te mu je napravila "indijansku vatru".

Ivek se s Matejom upustio u raspravu oko njenih grudi.

"Jesi ti narasle sise malo?", upitao je Mateju. Ona je odgovorila da jesu i da bi htjela ostati do finala samo da "joj se popnu do četvorke".

"Ne treba mi milja, sisa četvorka", kazala je Matea. Ivan joj je rekao da joj ne treba toliko velika i da je to pretjerivanje. U svom stilu, objasnio je da je on zadovoljan i malim grudima.

U priču se uključio i Hamdija koji je upitao Mateju koji broj grudnjaka nosi. Ona mu odgovorila da ima "tricu", na što je on kazao: "Ako ti imaš trojku, ja imam dvojku. Ne vjerujem da imaš trojku."

Pročitajte više