Baca na Hermes, Cartier... Jelena Đoković u Ljubljani privukla poglede nakitom

Foto: Igor Kupljenik/BOBO/PIXSELL/PIXSELL

JELENA ĐOKOVIĆ, supruga tenisača Novaka Đokovića, pojavila se na premijeri filma Mudrost traume u Ljubljani. Jelena je sudjelovala u razgovoru nakon filma. Pozornost je privukla i poprilično skupocjenim nakitom koji je nosila.

Na ruci je imala Hermes Clic narukvicu bijele boje čija se cijena kreće oko 600 eura i koja je, čini se, najjeftinija u nizu. Među nizom drugih narukvica isticala se i jedna koja poprilično izgleda kao Cartier Love čija se cijena, ovisno o broju dijamanata, kreće od 4500 pa sve do 10.000 eura.

Treća narukvica u nizu podsjeća na model Hermes Kelly čija se cijena, također ovisno o broju dijamanata, može kretati od 15.000 pa sve do vrtoglavih 30 tisuća eura. Na drugoj ruci imala je zlatni sat, što je mnoge podsjetilo na informaciju da je Jelena vlasnica skupocjenog Audemars Piguet Royal Oak Offshore sata s dijamantima čija je cijena oko 47.000 eura.

Lani je viđena s naušnicama koje koštaju i do 120 tisuća dolara (oko 800 tisuća kuna) i dio su Van Cleef & Arplesove kolekcije Alhambra.

Pročitajte više