Jelena Veljača se oprašta: "Zadnji dan kao Beograđanka"

Foto: Instagram

ZAVRŠILA je beogradska avantura Jelene Veljače koja se u srpsku prijestolnicu odselila prošlog ljeta, s kćeri Lenom i bivšim suprugom Draženom Čučekom.

"Zadnji dan kao #beogradjanka Za nju ce Kalemegdan uvek biti #kališ", napisala je Jelena uz fotografiju kćerkice Lene na Kalemegdanu. 

Jelena se vraća u Zagreb jer je završilo snimanje popularne serije "Pogrešan čovjek" koje se odvijalo u Beogradu, a nešto ranije objavila je i fotografiju rasporeda snimanja na kojoj se vidi da je projektu stigao kraj. 

"The end", dodala je kratko Veljača u opisu fotografije.

Inače, u posljednjih godinu dana, koliko je boravila u Beogradu, Veljača je (osim selidbe) doživjela i druge velike životne promjene. Nedugo nakon selidbe u Srbiju otkrilo se da je njezinom trogodišnjem braku s Draženom Čučekom došao kraj, što je mnoge šokiralo jer su fotografije koje je Jelena objavljivala na Instagramu odavale dojam obiteljske idile.

Njih dvoje su zajedno nastavili raditi na "Pogrešnom čovjeku" te zajedničkim snagama odgajati kćer Lenu. Ostali su u veoma dobrim odnosima te se i nakon razvoda često mogu vidjeti zajedno, a skupa idu i na odmore.

U međuvremenu je uspjela i podignuti Hrvatsku na noge pokrenuvši inicijativu #spasime u svrhu borbe protiv obiteljskog nasilja.

Pročitajte više