Jenny Shimizu još uvijek ljubavnica Angeline Jolie

RASTAVLJENI Brad Pitt očito nema sreće sa svojom novom ljubavnicom jer tabloidi stalno objavljuju seksi afere "žderačice muškaraca".

Nedavno se javio njen prvi suprug Johnny Lee Miller s porukom kako "Pitt nema pojma koliko se duboko Angelina i on još uvijek vole - i kako često", a sada se "Sunu" povjerila i lezbijka japanskog porijekla Jenny Shimizu.

Ona tvrdi da je ljubavnica Angeline još od snimanja zajedničkog filma "Foxfire" 1993. godine i da će ta veza trajati vječno, jer nije riječ samo o seksu.

Jenny tvrdi da su njih dvije duboko povezane i ponekad jednostavno u Kambodži odu istraživati džunglu. Ona posjećuje prijateljicu i ljubavnicu kada je pozove, a Pitta još nije uspjela upoznati.

Brad po njoj "dolazi iz nekog drugog svijeta" i naivno vjeruje da bi mogao kontrolirati Angelinu i pretvoriti je u uzornu suprugu. Tvrdi da se seksi boginja neće nikada smiriti uz jednu osobu kada "postoji tako veliki izbor".

Jenny se "proslavila" i svojim neslužbenim vjenčanjem s bivšom ljubavnicom Davida Beckhama biseksualkom Rebeccom Loos koju smatra "predivnom".

Do sada se pojavljivala u oglasima Calvina Kleina, čuvenom Pirellijevom kalendaru uz Naomi i Kate Moss, a nova aferica donijet će joj i nove ugovore.

Pročitajte više