Jerko Leko i Maja Cvjetković "otkopali ljubavnu sjekiru"

MEĐU brojnim poznatim ljepoticama koje su bodrile Vatrene na Europskom nogometnom prvenstvu bila je i bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković, koja je prije nekoliko mjeseci prekinula vezu s nogometašem Jerkom Lekom. Manekenka je, naime, viđena kako ulazi u bečki hotel u kojem je odsjeo i Leko, pa su krenule priče o njihovom novom ljubavnom uzletu, a par zasad ne želi ništa komentirati. Istovremeno, Majina kolegica Mia Šlogar više ne skriva vezu s Lekinim kolegom Nikolom Pokrivačem, kojeg je bodrila na svakoj utakmici i tješila ga nakon debakla s Turcima.

Prije nekoliko mjeseci protagonisti ove ljubavne priče priznali su nam kako je njihov odnos gotov, ali čini se da je bila riječ tek o privremenom prekidu, jer su šuškanja o njihovoj vezi sve glasnija. Ipak, kad su se nakon prekida uzburkale strasti, par i nije bio tako pun uzajamnih pohvala.

"Između Maje i mene došlo je do zasićenja, što je sasvim normalno s obzirom da smo funkcionirali na velikoj udaljenosti. Nismo se čuli još od utakmice sa Škotskom (krajem ožujka, op. a.), dakle, ne čujemo se povremeno kao što je ona rekla. Možda se čuje s mojom sestrom, jer zajedno studiraju, ali ja s njom više nisam u kontaktu. Prekinuli smo i nemamo se zašto družiti", rekao nam je tad Jerko Leko i najavio kako će nakon Eura "dignuti sve četiri u zrak": "Napokon slijedi odmor, a zna se što on podrazumijeva!".

M.A.
Foto: Index

Pročitajte više