Jessica Simpson prije je imala 108 kg, a sad stane u jaknu koju je nosila u osnovnoj

Foto: Instagram/Profimedia

AMERIČKA pjevačica Jessica Simpson napravila je veliku transformaciju svog izgleda. Nakon što je prije tri godine rodila svoje treće dijete, Jessica je odlučila da želi smršavjeti.

Imala je 108 kilograma

U rujnu 2022. godine objavila je da je od trećeg porođaja smršavjela 45 kilograma. Prije mršavljenja Jessica je imala 108 kilograma te je konzumirala alkohol i tablete. 

"Dok sam radila na svojoj knjizi 2019. godine, tri tjedna prije rođenja Birdie, vagala sam se. U tom trenutku nisam mogla vidjeti broj na vagi pa mi ga je Eric morao pročitati. Pročitao ga je ravnodušnim glasom čovjeka koji je zaljubljen u svoju ženu. Rekla sam da moram smršavjeti. On nije ništa rekao. Bila sam teža od svog supruga. Sjedila sam u kadi i plakala", ispričala je nedavno.

Držala se pravilne prehrane i treninga

Jessica se na svom putu mršavljenja držala pravilne prehrane koja je uključivala tri obroka dnevno te je prestala piti alkohol. Imala je i kondicijskog trenera, stoga je triput tjedno odrađivala treninge te je redovito šetala. Nakon što je smršavjela, rekla je da se osjeća ponosnom.

Sad stane u jaknu iz osnovne škole

Nedavno je pokazala da stane u jaknu koju je nosila kao navijačica još u osmom razredu osnovne škole. Mnogi njezini pratitelji zabrinuti su zbog velikog gubitka kilograma.

"Što ti se događa posljednjih mjeseci? Nešto nije u redu", "Doista sam zabrinuta", "Više ne sličiš na sebe, izgledaš tužno", "Izgleda bolesno", "Ako ima poremećaj prehrane, nije njezina krivica jer su je svi ismijavali zbog debljanja u trudnoći", pišu joj pratitelji.

Pročitajte više