John McEnroe maneken Seata

SVJETSKI poznata teniska legenda John McEnroe sudjeluje u novoj  Seatovoj reklamnoj kampanji za model Altea. Spot će se početi emitirati u listopadu.


"Ovo je bila velika prilika", rekao je McEnroe nakon prvog kontakta sa SEAT-om. "Planirao sam biti u Španjolskoj za Nations Senior Cup i činilo mi se dobrom idejom povezati se s jedinom vlastitom markom vozila u zemlji. Osim toga, svidio mi se scenarij i mislio sam kako se koncepcija odlično slaže s mojim karakterom. To ne znači, da ću ovakve poslove stalno raditi, no činjenica je, da se ne bavim često ovakvom vrstom reklame", riječi su McEnroea.

Neizbježni McEnroeov uzvik "Man, you can’t be serious!" (Čovječe, mora da se šališ!) kadgod bi (ili ne bi…) loptica dodirnula bijelu crtu terena uklopila se s Alteinim sloganom "Cross the line" (Prijeđi crtu). McEnroe je priznao da mu španjolska marka uopće nije poznata pošto nije dostupna u SAD-u. Međutim, Altea mu se sviđa, kako zbog prelijepog izgleda, tako i zbog prostrane unutrašnjosti.

TV spot je snimljen u južnoj Španjolskoj početkom srpnja, samo nekoliko dana prije nego što je McEnroe sudjelovao u pobjedi američkog tima u Senior Nations Cup-u, inačici Davis Cupa za igrače starije od 35 godina.

Mcenroe je imao priliku isprobati i novi Leon, koji ga se posebno dojmio. "Jako mi se svidio. Za vozilo koje izgleda kao sportski coupé djeluje jako prostrano u unutrašnjosti, čak i na stražnjim sjedalima. Također su mi se jako svidjele skrivene ručice vrata: to je zbilja zgodno i neobično rješenje", rekao je John.

Suradnja teniske legende i španjolskog proizvođača se nastavlja. John će uskoro imati priliku isprobati jedinstveni prototip Alteje opremljen TFSi motorom snage 200 KS i pogonom na svim kotačima.

Pročitajte više