Johnny Depp dobio je prvu ulogu nakon optužbi za zlostavljanje

Foto: Profimedia

NAKON što mu je filmska industrija zatvorila vrata zbog optužbi bivše supruge Amber Heard za psihičko i fizičko zlostavljanje, Johnny Depp se ipak vraća snimanju filmova.

Glumac je zbog optužbi za zlostavljanje izgubio ulogu Grindelwalda u franšizi Čudesne zvijeri na zahtjev produkcijske kuće, a nakon toga bilo mu je gotovo nemoguće pronaći novu ulogu. Ipak, čini se da su se stvari za njega promijenile.

Prema pisanju The Hollywood Reportera, Depp bi trebao glumiti kontroverznog francuskog kralja Luja XV u filmu koji režira francuska redateljica Maïwenn Le Besco, a čije snimanje bi trebalo početi ovog ljeta.

Glumac je svoju posljednju ulogu odigrao u filmu Minamata iz 2020. godine, koji je sam i producirao. Depp je s tim filmom htio vratiti karijeru na pravi put, međutim to mu nije baš uspjelo.

Nedavno je izašao prvi teaser za najnoviji Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, u kojem su obožavatelji prvi put vidjeli Madsa Mikkelsena u ulozi Grindelwalda, kojeg je inače glumio Johnny Depp. Brojni obožavatelji izrazili su svoje nezadovoljstvo time što Depp više nije dio franšize.

"Vratite Johnnyja Deppa", "Volim ovu franšizu, ali nije vrijedna gledanja bez Johnnyja Deppa", "Nema Johnnyja Deppa? Hvala lijepa, ali neću gledati", "Ovo što ste učinili Deppu je neoprostivo!", "Johnny je jedan i jedini pravi Grindelwald", "Nadam se da će vam gledanost biti loša", neki su od komentara nezadovoljnih fanova s Instagrama. 

Pročitajte više