Josipa Lisac nakon osmogodišnje stanke izdaje studijski album

NAJVEĆA hrvatska glazbena diva sve rjeđe izdaje nove albume, pa je informacija o novom diskografskom projektu od strane njenih poklonika, ali i ljubitelja kvalitetne glazbe, dočekana s oduševljenjem. Nakon gotovo osam godina, Josipa Lisac će početkom 2008. izdati novi album, a najavljuje ga pjesma "1000 razloga".

Najavni singl napisali su Meri Trošelj i Elvis Stanić, poznati riječki glazbenici koji su u nekoliko navrata surađivali s najvećom modnom ikonom hrvatske glazbene scene. Oni su, naime, autori njene posljednje autorske pjesme "Posve slobodna", a na tom će tragu, doznajemo, biti i novi album.

Iako je sa studijskim albumom čekala osam godina, Josipa Lisac i njena diskografska kuća Croatia Records itekako su se potrudili da ostane prisutna na glazbenom tržištu. Ove je godine, naime, objavljena platinasta kolekcija njenih najvećih hitova, a u pripremi je i DVD izdanje njenog prošlogodišnjeg koncerta u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu, kojeg je posvetila preminulom suprugu, maestru Karlu Metikošu.

D.K.

Pročitajte više