Kanye West posljednjim postupkom užasnuo slavne: "On je bolestan"

Foto: Instagram

NAKON što je Kanye West izjavio da se zbog Donalda Trumpa osjeća kao Superman, niz poznatih osoba na društvenim je mrežama izrazio zabrinutost za njegovo psihičko zdravlje.

Ukratko, tijekom susreta u Ovalnom uredu, reper koji je nedavno promijenio ime u Ye, u desetak minuta je opsovao, pričao o tome kako su mu dijagnosticirali bipolarni poremećaj te se grlio s Trumpom. Istaknuo je kako je shvatio da "hrabrost pomaže da pobijedimo u ovoj igri zvanoj život" te dodao da su mu dijagnosticirali bipolarni poremećaj iako je samo bio neispavan. Sam je sebe nazvao luđakom.

Nakon toga isto su napravile neke slavne osobe na društvenim mrežama

Reper T.I. napisao je da je i on bio pozvan kod Trumpa, no to je "naravno odbio", dodavši da ga je sram što je ikad bio povezan s Kanyeom.

"Ovo nije hip-hop, ovo je psihička bolest", komentirao je 50 Cent.

"Baš kad misliš da ne može niže, Kanye u Ovalnom uredu priča s novinarima. Usput, gospodine Trump, dogodio se zaista snažan uragan", napisao je George Takei.

"Kanye West kaže da Trumpa smatra svojim ocem. Pogodite tko Kanyea ne smatra svojim sinom", napisala je komičarka Chelsea Handler.

"Treba mu pomoć, pozornost koju dobiva ne pomaže. Pozornost ne pomaže nikome, a pogotovo ne Americi", napisala je glumica Yvette Nicole Brown.

Pročitajte više