Kate Winslet o spašavanju iz požara: Prvo sam počela oblačiti grudnjak

KATE WINSLET progovorila je o tome kako se spasila iz požara koji je u kolovozu uništio kuću bogataša Richarda Bransona. Glumica je bila u luksuznoj vili na Karibima zajedno s 20 ostalih gostiju kada je munja pogodila kuću i zapalila je. Kate se izvukla na vrijeme te je uspjela spasiti i Bransonovu 90-godišnju majku Eve zbog čega su je mnogi prozvali junakinjom. U intervjuu za The Graham Show, Oskarovka je rekla da je bila jako uplašena te da se predomišljala oko toga treba li u svoj toj strci obući grudnjak.

"Zaista sam se jako uplašila. Probudila sam se u 4.30 ujutro i čula kako netko viče da je u kući požar. Skočila sam i potrčala prema požari, ali sam shvatila da bismo mogli umrijeti pa sam se okrenula, rekla svojoj djeci da odu i zatvorila vrata. Nakon toga sam pomislila: 'Što sad moram učiniti?'", ispričala je Kate te otkrila kako je prije spašavanja 90-godišnje starice učinila još nešto.

"Otrčala sam u spavaću sobu i počela oblačiti grudnjak. U katastrofalnim trenucima radite jako čudne stvari. Počela sam ga oblačiti i zatim sam pomislila: 'Ne, to će predugo trajati'. Skinula sam grudnjak, obukla majicu, zgrabila djecu i pokupila bakicu. Ne, nisam joj spasila život, već sam joj pomogla da se spusti niz stepenice. Moram reći da je ona nevjerojatno snažna gospođa i mogla je izaći i sama, ja sam joj samo malo pomogla", priznala je Kate skromno.

Pročitajte više