Katie Price izbacila grudi i progovorila o seksu s novim ljubavnikom

BRITANSKA starleta Katie Price, poznatija kao Jordan, uživa u medijskoj pozornošću koju svakodnevno dobiva. U skladu s tim, Jordan nerijetko zna davati kontroverzne i otvorene izjave te se isto tako i odijevati. U posljednjem intervju, na koji je došla odjevena poput lokalne striptizete, Jordan je otkrila prljave detalje iz kreveta kojeg dijeli s fitness trenerom Alexom Reidom.

"Zovite me čudnom, ludom, kako god, ali ja to zaista volim"

Naime, Jordanin novi dečko voli se odijevati u žene, a kontroverzna Jordan uživa u njegovom alter egu Roxanne. "Mijenja odjeću nekoliko puta, šminku i frizuru također, a ja mu naređujem. Prije mene, Alex se nije oblačio u ženu nekoliko godina i kad mi je priznao da ga to uzbuđuje pomislila sam si 'ajme, pa moram ga srediti'", izjavila je prsata Katie koja je zatim kupila raznobojne perike, umjetne trepavice, šminku i sve što je potrebno.

"Zovite me čudnom, ludom, kako god, ali ja to zaista volim. Nikada nisam bila s nekim tko je tako svestran i uzbudljiv. Jako mi je zabavno u vezi s njim", priznaje Jordan koja je također otkrila da je njezin ljubavnik ostao bez bradavice tijekom njihovih grubih igrica.

Pročitajte više