Kedžo komentirao Albinin nastup na Dori, a reakciju Nine Kraljić nazvao neukusnom

Foto: Instagram

PROŠLOGODIŠNJI pobjednik Dore Damir Kedžo komentirao je nastup ovogodišnje pobjednice Albine Grčić, ali i reakciju Nine Kraljić nakon što je završila druga.

Kedžo je u showu Radija Dalmacije Dobar dan, Dalmacijo bio pun hvale za Albinin nastup, a mladoj pjevačici zaželio je sreću i uspjeh na Eurosongu. Osvrnuo se i na činjenicu da joj Nina Kraljić (jedina) nije čestitala na pobjedi, prenosi Slobodna Dalmacija.

"Svi natjecatelji koji su bili na Dori sigurno su se puno pripremali, pogotovo sada kada nema koncerata, svi su doma i imaju jedino Doru kao nekakav nastup. Samim time razumijem i te neke iskrice koje se dogode, ali ja tako nikad ne bih reagirao. Shvaćam da je tu ljutnja u nekakvom porazu, makar po meni u glazbi nema poraza", rekao je 33-godišnji glazbenik.

"Svakome će se neka pjesma svidjeti i to će se slušati. Ali stvarno mislim da nije kolegijalno i nije lijepo. Ako zbilja misliš da negdje ima razloga za nešto reći onda budi 100% siguran u to ili nemoj ništa govoriti. Bilo mi je malo možda neukusno", dodao je.

>>Damira Kedžu optužili da je plagirao Mrleta i Ivanku, pogledajte spotove

Objasnio je i kako se nije mogao dogovoriti s HRT-om oko povratka na Doru. "Apsolutno svake godine je pobjednik Dore pjevao svoju pobjedničku pjesmu, neki su imali čak i medley. To su bili jedini naši uvjeti, da ja nastupim s pjesmom Divlji vjetre i još jednom, znači samom tom pjesmom ili s dvije pjesme složene u medley. Dogodilo se da je to bio kamen spoticanja u našim pregovorima. S tim da mi nikada zapravo nismo rekli 'ne, hvala', mi smo čitavo vrijeme ostavili otvoren odnos, zapravo je odluka došla s njihove strane", zaključio je.

Pročitajte više