Kim Cattrall imala je dva uvjeta za povratak u Seks i grad, mogli bi vas iznenaditi

Screenshot: YouTube

MNOGI fanovi Seksa i grada oduševili su se viješću da će se lik Samanthe Jones, koju glumi Kim Cattrall, pojaviti u seriji I tek tako... Samantha će se, kako je najavljeno, pojaviti u zadnjoj epizodi druge sezone, u kojoj obavlja telefonski razgovor s Carrie Bradshaw koju glumi Sarah Jessica Parker.

Imala je dva uvjeta

Page Six doznao je da Kim nije tek tako pristala na povratak u seriju. Prema njihovim izvorima, glumica je zahtijevala da ne snima s bivšim kolegicama, Sarom Jessicom Parker, Kristin Davis i Cynthijom Nixon. S njima je već godinama u zavadi, posebice s Parker.

Također, tražila je da kada bude snimala tu jednu scenu na setu ne bude redatelj Michael Patrick King, koji je inače vrlo blizak sa Sarom Jessicom Parker.

"Kim je imala dva uvjeta, da ne glumi ni s jednom od bivših kolegica te da ne vidi Michaela Patricka Kinga", kaže izvor. 

Spominjali su Samanthu u prvoj sezoni I tek tako...

Cattrall je u Seks i gradu glumila Samanthu, neukrotivu publicisticu i najbolju prijateljicu Carrie Bradshaw, a za tu ulogu je dobila i Zlatni globus. Bila je miljenica obožavatelja, no odbila se vratiti u seriju nakon navoda da je u svađi s Parker. Naime, Kim je smatrala da ona i ostale glumice nisu bile dovoljno plaćene, osim Sare, koja je imala veću plaću od svih glavnih glumica.

U prvoj sezoni I tek tako... u nekoliko navrata spomenuta je Samantha. Dali su do znanja da ona sada živi u Londonu te da se posvađala s Carrie nakon što ona više nije željela da Samantha bude njezina publicistica. Međutim, Carrie se u prvoj sezoni nekoliko puta čula sa Samanthom, koja je Carrie poslala cvijeće nakon što je Faca preminuo.

Pročitajte više