Kladionice: Tatjana nema ni teoretske šanse za ostanak

KLADIONICE, koje su do sada uvjerljivo pogađale tko će napustiti BB kuću kod posljednjeg izlaska kandidata prije finala nemaju dvojbi - Tatjana sigurno ide van.

Kladioničarski koeficijent na Tatjanu je 1.03, dok na Dacu iznosi čak 7.00! To bi značilo da na uloženih 100 kuna, ako Tatjana izađe, možete dobiti tek 103 kune. Uložite li na izlazak Dace i ona izađe, dobit ćete čak 700 kuna.

Ogromna razlika u koeficijentima u korist Dace vrlo je indikativna. Rijetko, čak i u sportskim ponudama dolazi do ovakvog velike razlike u koeficijentima. Primjera radi, to je kao da igra Barcelona sa slovačkim trećeligašem.

Što se tiče ukupnog pobjednika, Matko je i dalje u vodstvu (koeficjent 1.60) dok je druga Daca s koeficijentom 3.0. Hamdija je treći (koeficijent 4.0), dok je Ivan peti kandidat za pobjedu s koeficijentom 6.0.

Tatjana ima najmanje šanse za osvajanje milijun kuna, no uložite li 100 kuna na njezinu pobjedu i ona sljedećeg petka izađe iz kuće kao pobjednica, osvojit ćete 10 tisuća kuna. Naravno, ova je opcija samo za one kojima hazard nije stran.


Pročitajte više