Kontroverzni glazbenik ponovo otkiva: Engleska je jebena rupčaga!

NOEL GALLAGHER, vokalist i gitarist skupine Oasis, u jednom je intervjuu za belgijski TV show otkrio je kako mu se rodna Engleska zapravo gadi. Kontroverznom glazbeniku ni samom nije jasno zašto on zapravo živu u Londonu kad tamo zapravo nema ničega što mu ne dostaje kad ode na turneje. "Jedino što mi fali su moja žena i djeca i naravno gledanje nogometnih utakmica i ispijanje čaja, ali to je uglavnom to. Nogomet i čaj su jedino što valjda u ovoj truloj zemlji", priznao je Noel.

"Ljudi imaju nekakvu romantičnu predodžbu o Engleskoj, a meni još uvijek nije jasno zašto. Ulicama Londona ima toliko nasilja i sve je prepuno nadobudnih turista koji su došli vidjeti grad, koji zapravo i nema ništa za ponuditi", riječi su to rođenog Britanca koji svoju djecu odgaja upravo u njezinoj prijestolnici. "Što ima zanimljivo u gradu koji je pretrpan prometom koji sve čini nervoznima i živčanima. Da vam budem iskren ni sam ne znam zašto živim ovdje. Možda jedini razlog zašto sam još uvijek tu je taj što je to središte glazbene industrije", iskreno je govorio Noel.

Glazbenik, koji je nedavno priznao da je šmrkao kokain s Tonyjem Blairom i to u kraljičinom toaletu namijenjen isključivo samo za nju pritom ističući da se zabavljao kao nikada u životu, ne prestaje šokirati javnost. Sada se očekuje reakcija Londončana koji ovako nešto zasigurno nisu očekivali od popularnog glazbenika koji, očito, nema dlake na jeziku.

S.C.
Foto: Guliver/Getty Images

Pročitajte više