"Kraljica snahu Meghan voli kao unuku, ali s Kate ima potpuno drugačiji odnos"

Foto: Guliver Image/Getty Images

KRALJICA Elizabeta i Kate Middleton prije nekoliko su dana odradile prvi zajednički angažman nakon sedam godina. Britanska kraljica i buduća britanska kraljica zajedno su posjetile King's College u Londonu, a britanski su novinari angažirali stručnjake za govor tijela kako bi procijenili odnos između Elizabete i Kate Middleton koja će dobiti titulu kraljice-pratilje kada njezin suprug William postane kralj.

"Kraljica Elizabeta rijetko dozvoljava da se njezini osjećaji vide u javnosti. Ovaj njihov izlazak novi je korak u evoluciji Kate Middleton u buduću kraljicu. Kraljica Elizabeta drži do tradicije i običaja i njezin odnos s Kate sastavljen je od formalnosti do pobjedničkih osmijeha koje su izmjenjivale. I Kate je jako slična kraljici, zbog toga je njihov odnos u javnosti takav kakav je", kaže Judi James.

Mnogima se učinilo da je kraljica s Meghan Markle u puno boljim odnosima.

"Ona na Meghan gleda kao na unuku prema kojoj je popustljivija, baš kao što se ponaša i prema princu Harryju. Meghan i Harry nisu u izravnoj liniji nasljeđivanja, Harry neće biti kralj te zbog toga kraljica s njima jako opušten odnos. Mogli bismo reći da se kraljica opušta s Meghan i Harryjem, dok s Kate uvijek prevlada osjećaj dužnosti", zaključuje James.

Pročitajte više