Kylie prodaje luksuznu vilu za 21.9 mil. dolara, pogledajte kako nekretnina izgleda

Foto: Profimedia/EPA

KYLIE JENNER i Travis Scott prodaju svoju luksuznu vilu na Beverly Hillsu za 21.9 milijuna dolara, piše TMZ.

Vila od 3000 četvornih metara je smještena u kvartu Benedict Canyon, ima osam potpuno opremljenih kupaonica i sedam spavaćih soba. Vila je okružena vrtom, a posebnost ove vrste građevina su velike staklene stijene i prozori koji se pružaju cijelom dužinom prostorija. 

Kuhinja je izrađena od bijelog mramora i crnih fronti, na nju se nastavlja soba za doručak i walk-in smočnica. Osim toga, uređena je i blagovaonica koja se pruža na terasu. Glavna spavaća soba ima i dio za boravak, kao i privatni balkon s pogledom i na grad i kanjon. Barem jedna od kupaonica opremljena je raskošnom kadom i televizorom, dva walk-in ormara i kaminom.

Vila ima i kino dvorane, sobe za bilijar s mramornim šankom, lounge, obiteljsku sobu, garažu za tri automobila, dnevni boravak s kaminom i sobu za šminkanje. Smještena je u tihoj, slijepoj ulici, a na ulazu ima sistem nadzora.

Kylie i Scott ovu su vilu 2018. godine kupili za 13.5 milijuna dolara. Jenner uz ovu kuću ima i brojne druge nekretnine: zdanje na Hombly Hillsu od 36 milijuna dolara, prazan teren od 15 milijuna dolara, a trenutno gradi dvorac za odmor u pustinji u La Quinta’s Madison Clubu.

Pročitajte više