Legendarni Golf I predvodi listu najpopularnijih automobila na Index Oglasima

PONUDA osobnih automobila na Index Oglasima raste iz dana u dan i na našem oglasniku mogu se pronaći zaista raznoliki primjerci svih vrsta vozila. U posljednje vrijeme posebno su se istaknuli kompletno restaurirani Golf I, ali i vrhunski BMW serije 3.

Za ovaj članak smo pretražili ponudu i odlučili izdvojiti one primjerke koji u ovom trenutku privlače najveći interes naših korisnika. Ovih pet oglasa vidjeli je preko pola milijuna ljudi! 

Mercedes-Benz S klase

Ova prekrasna S-klasa iz 1992. godine je u originalnom stanju i prešla je iznimno malo kilometara. Oglašivač tvrdi da je ovo najbolje očuvani primjerak W140 koji se može kupiti. Motor, prijenos i ovjes rade bez greške, a koža i drvo su kao novi, te nemaju znakove korištenja. Cijena s dostavom iznosi 12 tisuća eura. 

VW Arteon

Ovaj VW Arteon je 2018. godište, prešao je tek 18 tisuća kilometara, a vlasnik tvrdi da nema boljeg i jeftinijeg u Hrvatskoj. Definitivno je riječ o oglasu koji vrijedi pogledati, a s tim se slažu i naši korisnici. Auto je do sada imao samo jednog vlasnika, i dolazi s garancijom u trajanju od 5 godina. Prodaje se za 34 tisuće eura.

VW Golf VI R20

Ova Volkswagenova zvjerka izazvala je veliki interes čim se pojavila na Index Oglasima. Golf VI R20 2.0 TFSI DSG F1 prešao je 51 tisuću kilometara i u izvanrednom je stanju. Odlično je opremljen i registriran je do veljače sljedeće godine, a vaš može biti za 24 tisuće eura. Vlasnik garantira da je auto bez greške i napominje da je garažiran te da je uglavnom vožen vikendom.

BMW serije 3

BMW 320d iz 2012. godine izgleda zaista fantastično, dolazi s M paketom, a pokreću ga 184 konjske snage. Na našoj Facebook stranici povela se rasprava u kojoj je glavno pitanje vrijedi li auto koji je prešao 275 tisuća prijeđenih kilometara 13 i pol tisuća eura, ali zaključak većine je da kilometri u ovom slučaju ipak nisu od presudne važnosti. 

VW Golf I

Ovaj kompletno restaurirani legendarni Golf I apsolutni je hit na Index Oglasima, a posebno se sviđa svim VW fanovima koji se dive vremenu, trudu, ali i novcu uloženom u projekt. Golf I 1.3 benzinac je 1980. godište i izgleda zaista poput novog. Registriran je do 9. mjeseca, a prodaje se za 4.800 eura.

Pročitajte više