Lijepa Talijanka udaje se za jednog od najbogatijih Hrvata: Evo kako će izgledati svadba

Foto: Instagram

TREĆA kći talijanskog glazbenog para Al Bana i Romine Power, 29-godišnja Cristel Carrisi pristala je početkom ljeta udati se za jednog od najbogatijih Hrvata, 33-godišnjeg Davora Lukšića. Vjenčanje će se održati u crkvi San Matteo u mjesto Lecce, u "peti" Italije.

Talijanski mediji pišu da je na raskošno vjenčanje pozvano oko 400 uzvanika iz svih dijelova svijeta, najviše Južne Amerike gdje Lukšić najviše posluje u posljednje vrijeme. Lukšićeva imovina procjenjuje se na preko 170 milijuna eura.

Davor i Cristel upoznali su se prije četiri godine a jednoj večeri u New Yorku, a prema pisanju talijanskih medija, bila je to ljubav na prvi pogled, a lijepa plavuša i bogati Hrvat otad su nerazdvojni.

"Bila sam nepovjerljiva prema muškarcima, no kad sam ugledala Davora za stolom u restoranu u društvu mojih prijatelja iz Amerike te kad smo počeli hodati, shvatila sam da je jako poseban. Romantičan je i kad god mu obveze to dopuste, ukrca se na prvi avion za Italiju", rekla je Cristel.

Dok se njen budući suprug ne voli pojavljivati u medijima, ona je u rodnoj Italiji poprilično medijski eksponirana. Osim što je dizajnerica, ona je i pjevačica te televizijska zvijezda. 

Pročitajte više