Lindsay se drogira i na rehabilitaciji

POSRNULA glumica nemalo se iznenadila kad ju je upravitelj rehabilitacijskog centra Cirque Lodge pozvao na razgovor i zatražio nenajavljeni test na droge. Testovi su pozitivni, što bi značilo da je glumica pronašla načina za "uživanje" i u jednom od najstrožih centara takve vrste u SAD-u, a zbog nepoštivanja pravila sada joj prijeti - izbacivanje.

Lindsay Lohan nedavno je poslala službeno priopćenje javnosti, u kojem, između ostalog, stoji kako je "svjesna svoje odgovornosti i pogrešaka" te kako je "gotova sa svim porocima koji su je doveli do ruba propasti". Glumica je, očito, još jednom lagala, jer je novi narko test pokazao da i u centru Cirque Lodge konzumira nedozvoljene opijate. Ravnatelj centra, naime, reagirao je na primjedbe doktora, koji su prije nekoliko dana primijetili neobično ponašanje problematične zvijezde i zatražili test na droge.

Iako je prekršila glavno pravilo centra, Lindsay ipak nije izbačena, no zbog istine koja je izašla na vidjelo morat će produžiti boravak na rehabilitaciji, a tamošnji je zaposlenici počinju tretirati po "najstrožem režimu" kakav imaju samo najteži ovisnici. Sve to Lindsay će nastaviti plaćati čak 15 tisuća dolara mjesečno, što kliniku Cirque Lodge svrstava među najskuplje u SAD-u.

Prema tvrdnjama zaposlenika, u trenutku kad je shvatila da ne može izbjeći test, Lindsay je počela vrištati i psovati, a u nekoliko je navrata posjetila WC jer joj je bilo "slabo". Po svemu sudeći, problematična glumica daleko je od potpunog oporavka, a njena obraćanja javnosti u kojima moralizira bez imalo problema smišljena su tek da bi obmanula medije i njezine poklonike - ako ih još uopće ima.

D.K.

Pročitajte više