Ljepotice za Afriku: Divlja Paris i ćelava Naomi postale humanitarke

ODUVIJEK postoji velika povezanost između Hollywooda i humanitarnih akcija pa su tako jučer neke od najvećih zvijezda sudjelovale na Zdravstvenom summitu prvih dama Afrike. Paris Hilton, koja ne propušta priliku za publicitet, pojavila se u hotelu na Beverly Hillsu u decentnoj bijeloj haljini dok je crna pantera Naomi došla sva u crnom.

(Ne)uspješan humanitarni rad

Cilj dvodnevnog summita na kojemu su, pored Paris, sudjelovale i Kristin Davis, Naomi Campbell i Jessica Alba, bio je povezati stručnjake, političare, humanitarne organizacije i slavne kako bi se osigurala pomoć afričkim ženama i djeci.

Paris je već pokušavala pomagati, međutim nije joj baš pošlo za rukom. Naime, nakon što je puštena iz zatvora tvrdila je: "Boravak u zatvoru me promijenio, želim život posvetiti humanitarnom radu, po tome želim ostati zapamćena". Iako po tome, naravno, nije zapamćena, najavljivala je put u Ruandu, ali ubrzo se vratila svom razvratnom životnom stilu i Ruandu zamijenila američkim noćnim klubovima.

Ni manekenki Naomi humanitarni rad nije stran. Prošle godine je posjetila dječju bolnicu u Nigeriji, a namjeravala je i donirati krv u Brazilu, međutim, zbog netom operirane ciste, nije mogla.

I.M.L.
Foto: JLP

Pročitajte više