Luka Nižetić se ozlijedio na koncertu u Tvornici: "Zacrnilo mi se pred očima"

Foto: Instagram

PJEVAČ Luka Nižetić (38) u petak je slavio 20 godina karijere, a pred sam kraj nastupa u zagrebačkoj Tvornici kulture, pjevajući svoj hit Proljeće, energično je skočio na rub ograde i uganuo gležanj. Nedugo zatim javio se obožavateljima na Instagramu i poručio - ni prva ni zadnja ozljeda.

''I u tom trenutku sam izvrnuo nogu, zacrnilo mi se pred očima, al' vaša prisutnost, energija i žar bol su bacile u drugi plan. I neka šepam danas, vridilo je. Hvala publiko na ljubavi koju ste nam te večeri dali'', napisao je nakon koncerta na Instagramu.

''Kakvo je to ludilo bilo! Ozljeda će proći, nije ni prva ni zadnja, a uspomene su trajno zabilježene! A i vidi ko me čuva? Ma joj!'' napisao je Nižetić na Instagramu uz fotografiju na kojoj se vidi kako uz haskija Chaka zamotane noge odmara na kauču.

Sudeći po fotografiji, čini se da Luki nije bila potrebna operacija nakon ozljede gležnja.

''Brz oporavak želim.... Veseljak si ti zato ti se to i desilo'', ''Proći će, na mlado je'', poručili su mu pratitelji u komentarima.

Nižetić je u Tvornici predstavio svoj šesti studijski album Ludilo brale, a posljednji put u Zagrebu je nastupao prije čak 12 godina.

Pročitajte više