"Madonna će nakon turneje svijetu obznaniti da joj je i ovaj brak propao"

KAO PRAVA profesionalka, Madonna ne želi da pričice o njezinom privatnom životu zasmetaju uspjehu albuma "Hard Candy" i predstojeće turneje "Sticky & Sweet Tour", pa će razvod od supruga Guya Ritchieja obznaniti krajem godine, nakon što održi posljednji koncert. Medijima su to ispričali suradnici pop kraljice koja, prema njihovim riječima, slobodno vrijeme trenutno provodi s odvjetnikom, a radnici su iz njihove kuće u Londonu već počeli iznositi neke stvari za njezin stan u New Yorku. "Razvode se bez gorčine i teških riječi. Neće biti problema oko podjele imovine. Nakon turneje će svijetu obznaniti da joj je i ovaj brak brak propao", rekli su suradnici pjevačice medijima.

Ipak, neki mediji tvrde kako se Madonna nije odlučila na tajni razvod zbog straha da će njezina glazba biti zanemarena. U pitanju je navodno predbračni ugovor, odnosno, nepostojanje istog, što bi itekako moglo narušiti njezino poslovno carstvo. S obzirom da su u braku proveli sedam godina te imaju sina Rocca, a zajedno su usvojili i Davida iz Malavija, britanskom redatelju mogla bi pripasti polovica bogatstva.

Problemi počeli s dolaskom malog Davida

"Trenutno žive poput brata i sestre. Dobro se slažu, prvenstveno zbog djece, ali tu više nema strasti", procurila je priča s njihovog obiteljskog imanja.

U posljednje vrijeme Guy i Madonna se ne druže u javnosti - redatelj priprema modernu verziju priče o Sherlocku Holmesu i s prijateljima obilazi pubove, a Madonna se punom parom priprema za nadolazeću turneju. Njihovi problemi navodno su počeli 2005. godine, nakon što se Guy Ritchie usprotivio usvojenju malog Davida, a pjevačica je u jednom intervjuu otvoreno progovorila o zahladnjenju njihovog odnosa, ističući kako Guy "nije postao ono čemu se nadala".

D.K.

Pročitajte više