Madonna ipak posvaja Mercy James: "Zasad sve ide u njezinu korist"

"PAPIROLOGIJA će se ovih dana privesti kraju. Za sada sve ide u korist Madonne tako da malena Mercy može početi pakirati kofere za put u Ameriku", rekao je anonimni izvor iz Malavija gdje je Madonna uložila tri žalbe nakon što su odbili njezin zahtjev za posvajanjem 3-godišnje djevojčice. Podsjetimo, prošli mjesec je Madonna oduševila svijet svojom humanosti nakon što je objavila kako putuje u Afriku po još jedno dijete.

"Kako žena od 50 može gotovo gola plesati na pozornici? Ne bih želio da moja kćer tako odrasta"

S obzirom da se nedavno razvela te je bila povezivana s nekoliko muškaraca Madonnin zahtjev za posvojenje bio je odbijen. Svemu tome je pripomoglo pismo Jamesa Kambewa, oca Mercy James koji je rekao da želi svoju kćer poštedjeti života prepunog skandala i života sa ženom upitnog morala.

"Mislim da Madonna nije dobar uzor. Vidio sam ju u njezinim spotovima. Kako žena od 50 može gotovo gola plesati na pozornici? Ne bih želio da moja kćer tako odrasta. U Malawiju žene poštuju same sebe. Kulturne žene ne hodaju polugole. Također sam čuo da se, poslije raspada braka, viđa s dvojicom muškaraca, oba dosta mlađa od nje i njezinog bivšeg supruga. Čak sam čuo da je jedan upola mlađi od nje. To je skandalozno. Kako normalna žena može pasti na dječaka koji bi joj mogao biti sin?",  napisao je James u pismu za Daily Mail.

"Madonna je obećala sama sebi da neće odustati"


Ovih su se dana također oglasili i Madonnini prijatelji koji kažu kako je Madonna oduševljena razvojem situacije. "Sama sebi je obećala da neće dignuti ruke od tog slučaja i vjerujete mi da je sposobna pomaknuti planine kako bi dobila ono što želi", izjavila je jedna Madonnina bliska prijateljica za The Sun.

Madonna je već posvojila dijete, sina Davida, također iz Malavija, te uz njega ima još jednog sina i kćer. Lourdes ima 12 godina, dok je Rocco navršio osam. Proces posvajanja malenog Davida su također pratili brojni negativni komentari - pisalo se kako je zvijezda iskoristila svoj status i ubrzala posvojenje, te kako potplaćuje socijalnog radnika kako bi dobila bolju ocjenu, što je bio jedan od uvjeta za posvajanje.

A.M.
Foto: JLP

Pročitajte više