Madonna: Ma, Guy je ionako oduvijek htio samo moje pare!

IAKO se donedavno činilo kako će razvod Madonne i Guya Ritchieja završiti mirnim, sporazumnim putem, priča je dobila novi preokret. Nakon što je Guy svojim prijateljima izjavio kako se "raduje bogaćenju seksualnog života i nadoknađivanju desetogodišnje vjernosti koja ga je nagradila katastrofalnim brakom", bijesna Madonna poručuje kako na ovom komentaru "njihovo medijsko prepucavanje neće stati".

"Guy je živio kao kralj!"

Brakorazvodna saga počela se pretvarati u pravu noćnu moru i sve samo zbog Madonninog novca. "Guy je pravi škrtac i uvijek je želio samo moj novac", rekla je Madonna nakon izjave njihovih bliskih prijatelja kako "neće biti nikakve glume i sudničkih bitaka s Guyeve strane jer je on dobar čovjek i ima čak previše poštovanja prema njoj nakon svega što mu je napravila". Čini se kako bi redatelj tečaj glume položio ocjenom odličan, sudimo li po načinu na koji je uspio preveslati svoje bliske prijatelje.

"Guy je živio kao kralj. Nikada nije potrošio ni lipu od svojeg bogatstva, već je trošio samo Madonninu lovu", rekao je Madonnin bliski prijatelj koji je naglasio kako Guy "nikada nije platio školovanje sinu nego je isključivo Madonna financirala sve obiteljske troškove". Ako sudstvo ipak bude na njegovoj strani, kako on tvrdi da jest, Guy će dobiti nevjerojatnih 180 milijuna funti u gotovini, a pokušat će se izboriti i za zajednički dom u londonskom Marylebonu te imanje u Wiltshiru.

Navodni Madonnin ljubavnik

Osim ove bitke za podjelom bogatstva, mediji su se sve više raspisali o Madonninom bliskom prijateljstvu s navodnim ljubavnikom, Alexom Rodriguezom, zvijezdom New York Yankeesa. Prema nekim nagađanjima, par bi trebao do kraja godine izaći u javnost sa svojom ljubavnom pričom.

A.M.Foto: Guliver/Getty Images

Pročitajte više