Madonna zabranila kćerki da oponaša Christinu Aguileru

GOSPOĐA Louise Veronica Ciccone kao svaka brižna majka ne želi da joj sedmogodišnja kćer po kući uz muziku izvodi vulgarni ples kakav je Christina izvela u video spotu "Dirrty".

Madonna koja je počela karijeru pozirajući gola fotografima u New Yorku, pojavila se golih grudi na modnoj reviji u Parizu i nedavno sočno ljubila Britney i istu tu Christinu na sceni tvrdi da je mlada pjevačica "previše seksi" da bi je njena curica oponašala.

Ona joj dozvoljava da pjeva Christinine hitove "što zvuči jako smiješno" ali i strogo zabranjuje plesne pokrete koji aludiraju na seks kakve je ona sama izvodila na stotinama svojih koncerata.

Mala Lourdes koja je dobila ime zbog bake koja je cijelog života željela posjetiti istoimeno francusko sveto mjesto u kojem se ukazala prava Madonna posebno je zaštićena od mamice koja svima zabranjuje da u njenom prisustvu govore prostote ili psuju.

Djevojčica se još nije ni rodila (prije deset godina) da bi vidjela svoju "pristojnu" mamu kako u televizijskom noćnom showu Davida Lettermana pred brojnim gledateljima koristi glagol s početnim slovom J čak trinaest puta.

Madonna očito u svojoj obitelji ne želi ostvarenje poslovica "Kakva majka takva kći" i "Jabuka ne pada daleko od stabla".

Pročitajte više