Majka i kći Lohan pozvane na sud

LINDSAY LOHAN i njena majka Dina dobile su službeni poziv od losanđeleskog suda da 29. kolovoza daju iskaz u parnici koju su protiv njih nedavno bili pokrenuli glazbeni producenti Antonio Almeida i Mitchell Chaitt.

Almeida i Chaitt u svojoj tužbi navode da gospođa Lohan nije ispunila svoje obveze iz ugovora sklopljenog 2002. godine, temeljem kojeg je njena tada 16-godišnja kći morala snimiti pet albuma za glazbenika Emilia Estefana.

Estefan je, prema navodima tužbe, autorska prava na snimljene albume trebao prenijeti na "veće" glazbene kuće koje su za to imale interes, a Almeida i Chaitt su snimili polovicu pjesama s prvog albuma 2003. godine.

Međutim, 2004. godine je za Lohan interes pokazao Casablanca Records, producentska kuća Tommyja Mottole, te je mlada pjevačica napustila rad na Almeidinom i Chaittovom albumu kako bi snimila albume "Speak" i "Little More Personal" ("Raw").

Almeida i Chaitt tvrde da im je tom prilikom Dina Lohan ostala dužna "nekoliko desetina tisuća dolara".

Ono što je posebno zanimljivo u tužbi, jest da su majka i kći Lohan u njoj navedeni pod imenima "Dinah" i "Lindsey".

Saslušanje se treba obaviti u zasada neimenovanoj losanđeleskoj odvjetničkoj tvrtki, a Dina i Lindsay Lohan će odgovarati na pitanja vezana uz glazbenu karijeru popularne američke glumice i pjevačice.

D.A.

Pročitajte više