Majka Lindsay Lohan uvjerena da će joj kći dobiti "Oscara"

DINA LOHAN, majka američke glumice i pjevačice Lindsay Lohan, se u intervjuu za TV-emisiju "Access Hollywood" žestoko obrušila na Jamesa G. Robinsona, producenta filma "Georgia Rule" zbog pisma u kojoj je njenu kći nazvao "neodgovornom i neprofesionalnom" i "razmaženim derištem".

Gospođa Lohan tvrdi da joj je kći "predivno dijete" te da postoje određene granice koje se ne smiju prijeći kada je u pitanju tretman tako mladih osoba. U intervjuu je rekla da je Robinson vjerojatno imao "nekakve osobne probleme", pa se "istresao na njenu kći".

Kada ju je časopis "People" pitao da komentira navode iz intervjua, Dina Lohan je opisala kako joj se kći uistinu loše osjećala prilikom snimanja filma, te da je to razlog zbog kojeg je otišla u bolnicu i izostala sa seta – što je bio povod Robinsonu za njegovo pismo.

Dina Lohan tvrdi da Lindsay boluje od astme, te je osjetljiva na ekstremnu toplinu ili hladnoću. A zbog snimanja je usred ljetnih vrućina bila prisiljena nositi zimsku odjeću. Zbog toga je dehidrirala i stalno tražila vodu, a producenti su umjesto toga zahtijevali "još jedan kadar".

Dina Lohan je na kraju intervjua za "People" rekla kako će, "ako bude pravde", njena kći dobiti "Oscara" za ulogu u filmu "Georgia Rule".

D.A.

Pročitajte više