Majka zažalila zbog "bezveznog" imena koje je dala kćeri, mnogi misle da pretjeruje

Foto: Instagram

ODABIR imena za dijete jedna je od najvažnijih odluka u životu. Ponekad se dogodi da roditelji zažale zbog imena koje su nadjenuli svojoj djeci, a upravo to dogodilo se i jednoj anonimnoj majci, koja je svoje nezadovoljstvo iskazala na stranici Mumsnet.

"Sada ne mogu promijeniti ime svoje kćeri, ali mislim da smo ja i suprug pogriješili kada smo joj dali takvo bezvezno ime", napisala je.

"Suprug je bio jako izbirljiv i na kraju je odabrao ime Lily. Uvjerio me da je to ime jedinstveno i da nije popularno, ali sada gdje god se okrenem kao da se svaka druga curica zove Lily", dodala je.

Naglasila je kako bi joj sada sigurno dala drugačije, neobično, ali klasično ime.

Druge mame ubrzo su se oglasile u komentarima s mišljenjem da majka pretjeruje. Istaknule su da je ime Lily zaista lijepo i da nema potrebe za takvim promišljanjima.

"Ime je divno. Nikada nećemo moći predvidjeti koja će imena postati popularna u budućnosti, a koja ne", "Mislim da je Lily sasvim lijepo ime i vršnjaci joj se sigurno neće rugati", "Vrijeme je da prihvatiš ime svoje kćeri. Ne možeš vratiti vrijeme", pisale su komentatorice.

Pročitajte više