Majoli dan nakon svadbe slavila u hotelu, nosila je haljinu luksuznog brenda

Foto: Instagram

DAN nakon udaje za talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija, Iva Majoli ugostila je obitelj i prijatelje na ručku u jednom milanskom hotelu.

Među uzvanicima je bila Ivina prijateljica, talijanska tenisačica Mara Santangelo, koja je na Instagramu objavila fotografije s druženja. Mara je snimila Ivu, koja je zahvalila svima koji su bili uz nju na njoj važan dan.

"Hvala prijatelji, tako mi je drago da ste ovdje. Bila su ovo prelijepa dva dana s meni najdražim ljudima, htjela sam s vama podijeliti ovaj divan trenutak u mom životu. Volim vas sve", poručila je Majoli.

Iva je za tu priliku odjenula crvenu haljinu marke Louis Vuitton, a istu je haljinu nosila već ranije.

Podsjećamo, Majoli je za vjenčanje odabrala bijelu haljinu s prorezom na nogama te V-izrezom koji je naglasio njen dekolte. Uz haljinu nosila je i sako sa srebrnim detaljima. Cijelu kombinaciju upotpunila je srebrnim štiklama. U rukama je držala buket bijelih ruža.

Da je Majoli u vezi s Calegarijem doznalo se tek ovog ljeta zahvaljujući fotografijama s njenog rođendana, na kojem je bio i on. Nije poznato koliko dugo su već skupa. Tenisačici je ovo drugi brak.

Pročitajte više