Mare Milin: Štreberica sam i znači mi mišljenje drugih ljudi

SIMPATIČNA fotografkinja Mare Milin otkrila je za Index da će nastupiti u ovogodišnjoj sezoni showa Zvijezde pjevaju, koji uskoro kreće na nacionalnoj televiziji. "Nastupam u showu, a mentor mi je Đani Stipaničev", otkrila nam je Mare. S probama, kaže, još nije započela jer je Đani u Kanadi, a ne očekuje ništa. "Ništa ne očekujem od nastupa, ako se ljudima svidim, super, a ako ne, bolje da odmah izletim nego da idem kroz emisiju dugo", rekla je fotografkinja.

"Potrudit ću se biti što bolja, jer sam štreberica"

"Potrudit ću biti što bolja, jer sam štreberica inače, i trudim se uvijek biti hvaljena, znači mi mišljenje ljudi, od toga kao umjetnica u velikoj mjeri i živim", komentirala je Milin. Nadodala je da se u showu namjerava dobro zabaviti te nema nikakve namjere gaziti konkurenciju.

"Show mi je odličan način da se zabavim subotom navečer"

"Ne idem tamo da bi ikog gazila i doživljavala kao konkurenciju. Svi smo tamo iz istog razloga, da se dobro zabavimo. Svi su mi rekli da je u emisijama odlična atmosfera te da među natjecateljima vladaju odlični odnosi, a poslije svi skupno izlaze. Ovo mi je u biti odličan način da se zabavim subotom navečer".

"Kosu sam potamnila da bih je spasila, sad se ne prepoznajem u zrcalu"

Upravo uoči ovog showa, Mare je svoju svijetlu, plavu kosu, obojila u tamno smeđu. "Razlog nije nastup u emisiji, ali sam napravila drastičnu promjenu u imidžu. Moja kosa je dosta slaba i više nije mogla podnijeti bojanje pa sam kosu potamnila kako bih je spasila", rekla je Mare. Nadodala je da se ovim potezom vratila prirodi, a promjena joj se čini radikalna. "Radikalno je, jer se još uvijek ne prepoznajem u zrcalu. Ujutro se ustanem i upitam se, tko je ova?", zaključila je simpatična fotografkinja.

Pročitajte više