Mariah Carey ima asistenta za grudi

DA JE zaista najveća diva u svijetu šoubiznisa, Mariah Carey potvrdila je novim detaljima o svom mnogobrojnom osoblju - osim nekoliko tjelohranitelja, frizera i vizažista, pjevačica ima i osobu kojoj je zadatak brinuti se da njezine velike grudi ne izlete iz uvijek atraktivnih haljina s dubokim dekolteom. Djevojka s ljepljivom trakom za kožu prati je, ako niste znali, diljem svijeta.

Novinari su na prošlotjednom eventu VH1 televizije "Save The Music" u moru asistenata popularne Mariah zapazili djevojku s ljepljivom trakom za grudi. Ispitavši situaciju, shvatili su da joj je zadatak provjeriti jesu li grudi na mjestu i hoće li ispasti, i to neposredno prije nego što pjevačica izađe na pozornicu, ali i nekoliko puta tokom koktela nakon svečane ceremonije.

"Jedna asistentica nosila je vrpcu za grudi, druga pojas sa četkama i preparatima za kosu, a treća figaro. Zatvorili su se u kupaonici na 10 minuta kako bi pripremili pjevačicu", kažu iz organizacije eventa.

Trenerica putuje iz drugog grada kako bi vježbala s Mariah

Mariah je na spomenutoj ceremoniji prisutne iznenadila novom, vitkom figurom, a novinarima je objasnila kako je za gubitak nekoliko kilograma viška uvelike zaslužna još jedna asistentica.

"Bila sam na dijeti koja se uglavnom sastoji od juha i ribe. Moja trenerica se zove Patricia i jadna živi u St. Bartsu. Ljudi mi kažu da jedino ja mogu nekog otamo dovesti u New York da vježba sa mnom", priznaje Mariah.

Oko svog izgleda potrudila se jer na omotu novog albuma, predviđenog za kraj godine, želi izgledati besprijekorno, ali ne nužno zahvaljujući photoshopu. "Nisam stvorena za mršavicu. To jednostavno nisam ja", kaže Mariah o svojim oblinama.

D.K.

Pročitajte više