Marija Cvitanović: Gade, ostat ćeš na ulici, odi svojoj mladoj prijateljici!

"U TOJ je priči jedino točno da sam slavio rođendan u muškom društvu. Sve ostalo su nebuloze", riječi su bivšeg dinamovca Igora Cvitanovića kojima on demantira raspad braka sa svojom suprugom Marijom Cvitanović. Samo nekoliko dana nakon njegova demantija u tjedniku Story pojavile su se slike Igora kako ljubi mladu studenticu.

Ljubavnici su uslikani u narodnjačkom klubu

Tajanstvena brineta, studentica četvrte godine zagrebačkog Medicinskog fakulteta pridružila se Igoru Cvitanoviću i ostatku društva na njegovoj prošlotjednoj rođendanskoj proslavi u narodnjačkom klubu "Sokol" te su do jutra izmjenjivali nježne poljupce i tople poglede. Fotografije koje je snimio nepoznati fotograf potvrđuju priču koju je on žestoko demantirao, ali i činjenicu da je razvod uistinu na pomolu.

Jutro nakon Igorove burne noći Marija se, prema riječima susjeda, nakon dugo vremena pojavila u njihovom zajedničkom stanu s prijateljicom Ivom Grahor te nakon pola sata napustila stan s nekoliko kofera u rukama. Prema saznanjima Storyja njen drugi posjet njihovu zajedničku stanu nije prošao tako mirno već je bio popraćen verbalnim sukobom uskoro bivših supružnika.

"Stan glasi na moje ime. Promjenit ću ti brave"

"Stan glasi na moje ime. Promijenit ću ti brave, a ti odi kod svoje mlade prijateljice", glasno je poručila Marija svom suprugu na što je on u potpunosti poludio te je izbacio na hodnik, a torbu je bacio niz stepenice. Ona je navodno pljunula na njega, a sve se završilo kada joj je zalupio vrata pred nosom. Kako susjedi pričaju, Marija je tada počela skupljati stvari koje su se razletjele na sve strane te mu viknula "gade, ostat ćeš na cesti". Toj su svađi navodno nazočili gotovo svi stanari njihove zgrade s obzirom da je svađa bila poprilično bučna. 

Igor Cvitanović je nakon objave fotografija u tjedniku automatski reagirao u jednim dnevnim novinama te ponovno potvrdio kako "razvoda nema i da Marija još uvijek živi u njihovom zajedničkom stanu". "Tu sam djevojku upoznao te večeri u Sokolu. Bila je gužva i redari su mene i moje društvo zamolili da ih pustimo u svoj separe kako bi bilo više mjesta. Pa zar ne mogu s nikim više ni pričati u javnosti?", požalio se bivši nogometaš.

A.M.
Foto: Pixsell, Story

Pročitajte više