Marijana Puljak na TikToku objavila što se događalo nakon koncerta u čast Oliveru

Screenshot: TikTok

IVICA i Marijana Puljak jučer su bili na koncertu u čast Oliveru Dragojeviću u Veloj Luci. Prva dama Splita na Facebooku je objavljivala snimke s koncerta, a mnoge će oduševiti snimka koja je nastala nakon što je koncert završio. U videu koji je Marijana objavila na TikToku vidi se raspjevana ekipa koja je nastavila pjevati i nakon što je koncert završio.

@marijanapuljak Trag u beskraju! Afterparty nakon koncerta u čast Olivera Dragojevića u Veloj Luci. #foryou #foryoupage #fyp #fypシ #viraltiktok #oliver #tragubeskraju ♬ original sound - Marijana Puljak

Na snimci se, među ostalima, Ivica Puljak vidi u društvu Petra Graše dok zajedno pjevaju Cesaricu uz pratnju akustične gitare. Nakon Cesarice, ekipa je zapjevala Oliverov hit Bez tebe. Sudeći po snimci, okupili su se u dvorištu kuće u Veloj Luci, ali nije poznato je li ih ugostila Vesna Dragojević ili netko od organizatora koncerta.

Koncert okupio hrvatske zvijezde

Sinoć su u Veloj Luci Oliverove najveće hitove izveli hrvatski glazbenici među kojima su bili Tedi Spalato, Petar Grašo, Zorica Kondža, Doris Dragović, ali i pripadnici mladih glazbenih naraštaja poput Matije Cveka, Lorene Bućan, Dine Petrića, Dine Jelusića i Jure Brkljače. 

Oliverova obitelj koncert je pratila iz publike, a supruga Vesna se pred godišnjicu oglasila na društvenim mrežama.

"Dragi naš dida. Svi smo tu. Nas 14 . Danas su tu i tvoji prijatelji. Puno njih. Danas je dan za pismu, ne za plakanje Svi nam se javljaju i tvoji obožavatelji dolaze. Pričaju na svim jezicima, a ja kliman glavom, prepostavljam da te hvale. Ostavio si nam veliki teret. Sad su se prebacili na mene. Znaš da sam to vješto izbjegavala.

Više sam se islikavala u godinu dana nego kroz cili život. Danas je veliki koncert. Znam da bi gušta svirat i pivat, ali ovaj put oni to rade za tebe. Puno mladih i tvojih starih prijatelja.

Znam da ti nije draga ovolika pompa oko svega toga. Mi smo samo promatrači i nismo u organizaciji. Znam šta bi reka, ali neću beštimat. U nas ništa nova. Nastavili smo kako smo živjeli s tobom. Ako se ikad sretnemo, platit ćeš mi za ovo. Volimo te do kraja života", zaključila je emotivna Vesna.

Pročitajte više