VIDEO Marina i Mario otkrili što se događalo iza kulisa Tri, dva, jedan - kuhaj: "Neki igraju prljavo"

Foto: Press

SVOJEVOLJNI odlazak Marine i Maria iz popularnog gastro showa Tri, dva, jedan - kuhaj! iznenadio je fanove, to više što je simpatični par jasno i glasno izrekao teške optužbe na račun drugih natjecatelja. U intervjuu su sada otkrili i što ih je potaklo na dramatičan potez.

"Našoj odluci su prethodile podle igre drugih kandidata u kojima ne želimo sudjelovati i od takvog društva se uvijek bolje maknuti. Naša je odluka konačna i teško da ćemo se predomisliti. Moram priznati da smo dosta naučili od žirija… I ponovo bi se prijavili u sličan show jer bez obzira na naš odlazak, ostajemo pri svojoj ljubavi prema vinu i hrani. Nastavit ćemo kuhati, jesti, iskušavati vina", rekao je Mario za RTL.

Za žiri je imao samo riječi hvale, dodajući da će njihove savjete sigurno primijeniti u budućnosti. Njihov je odlazak iz showa međutim bio šok ne samo za gledatelje, nego i za njihove obitelji.

"Nekim ljudima moramo objasniti raniji povratak kući. Rekli smo roditeljima koji su razočarani, ali preživjet će. U ovaj show došli da nešto naučimo i da se zabavimo. Kad učimo i zabavljamo se, to treba teći lagano… Ovo nije posao i nije neka borba na tržištu gdje bismo se trebali utrkivati s nekim", rekla je Marina.

"Mi ćemo kuhati i dalje. Već izluđujemo roditelje s naučenim sadržajem - kockice nisu jednake, nije dovoljno gusto... Svima preporučamo da uče od onih koji su bolji od vas", kaže par.

Pročitajte više